logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Optimel drinkyoghurt banaan aanbieding

Bestel Campina Optimel drinkyoghurt banaan aanbiedingen

De Campina Optimel drinkyoghurt banaan aanbiedingen vind je op deze pagina. Bestel en bezorg deze boodschappen door ze online te kopen bij de goedkoopste supermarkt. Campina Optimel drinkyoghurt banaan aanbiedingen bestellen gaat online veel sneller dan in de supermarkt. Klik op de button hieronder voor de beste deal!

Producten als Campina Optimel drinkyoghurt banaan en soortgelijke producten zijn te bestellen bij Albert Heijn. Bestel artikelen als Campina Optimel drinkyoghurt banaan direct online op AH.nl. Je kunt vervolgens kiezen voor bezorging (€4,95) of ophalen bij een Pick Up Point (€1,50). Bezoek nu de Albert Heijn.

Supermarkt
albertheijnsupermarktCheck nu of er Campina Optimel drinkyoghurt banaan kortingen zijn en bestel al je andere boodschappen eenvoudig mee bij Albert Heijn.
plusupermarktBekijk de meest interessante Campina Optimel drinkyoghurt banaan aanbiedingen. Je bestelt deze simpel & snel bij PLUS.nl. De online omgeving van PLUS.
jumbosupermarktBekijk de meest interessante Campina Optimel drinkyoghurt banaan aanbiedingen bij Jumbo Supermarkt. Een ruim en gevarieerd assortiment waar je vindt wat je zoekt.
hoogvlietsupermarktBestel de aantrekkelijkste Campina Optimel drinkyoghurt banaan kortingen en acties. Bestellen gaat zeer eenvoudig via Hoogvliet.com. De webshop van Hoogvliet.
butlon supermarktBekijk nu de Campina Optimel drinkyoghurt banaan kortingen en bestel deze bij jouw vertrouwde Coop Supermarkt. Afhalen of bezorgen is mogelijk.
aldisupermarkt 70px" />Bekijk de beste Campina Optimel drinkyoghurt banaan aanbiedingen op de website van Aldi. Je moet wel even langs de supermarkt.
lidlsupermarkt 70px" />Bekijk nu de Campina Optimel drinkyoghurt banaan kortingen en acties van Lidl. De aanbiedingen zijn enkel beschikbaar in de winkels.

Campina Optimel drinkyoghurt banaan review

Campina Optimel drinkyoghurt banaan aanbieding

Score van Campina Optimel drinkyoghurt banaan

Dit item is veel in trek en te verkijgen in allerlei formaten. Voor producten uit de Zuiveldranken groep zien we dat niet meer. Maandelijks wordt dit artikel gemiddeld 2389 keer door bezoekers bekeken. Niet alleen vrouwen, ook mannen vinden het een top product. "zonde dat ik nu pas van dit product afweet". Niet lang geleden koste dit product nog 1,62

4.57

Campina Optimel drinkyoghurt banaan: de slimste koop bij de grootste supers

 • Campina Optimel drinkyoghurt banaan, online direct alle aanbiedingen
 • Bestel nu alles online. Naast Campina Optimel drinkyoghurt banaan koop je direct alle boodschappen die je nodig hebt
 • Heb je Campina Optimel drinkyoghurt banaan online besteld? De meeste supers bezorgen ook aan huis
Wat is de gemiddelde prijs vanCampina Optimel drinkyoghurt banaan

Prijzen kunnen nogal schommelen. De gemiddelde prijs van Campina Optimel drinkyoghurt banaan bedraagt €1,74. Dit wisselt natuurlijk per maand. De supermarktprijzen liggen tussen de €1,64 en €1,88. De prijs van de dag heeft te maken met het seizoen en eventuele kortingsacties. Hiernaast vind je alle aanbiedingen.

Meld zelf een aanbieding

Heb jij zelf een Campina Optimel drinkyoghurt banaan aanbieding ontdekt? Klik op de onderstaande link en laat ons direct weten waar je deze scherpe aanbieding gevonden hebt en wat de prijs was.

meld boodschappen aanbieding

Schrijf je in voor de nieuwsbrief bomvol aanbiedingen

Een mail ontvangen bij actuele Campina Optimel drinkyoghurt banaan aanbiedingen? Vul je naam en e-mailadres hieronder in. Wij houden je op de hoogte van interessante boodschappen aanbiedingen.

Andere aanbiedingen uit de categorie Zuiveldranken

[yuzo_related]

De belangrijkste Campina Optimel drinkyoghurt banaan aanbiedingen kun je hier ten alle tijde eenvoudig bekijken. Snel & eenvoudig geld besparen dus! Eigenlijk kun je hier terecht voor alle soorten producten. Om een voorbeeld te noemen: Crèmespoeling prijsverlagingen Grootverpakking prijsverlagingen.

Het zoeken van aantrekkelijke aanbiedingen is alleen maar makkelijker geworden. Niet in de laatse plaats door dat veel meer prijzen gewoon online vergeleken kunnen worden. Actuele prijzen van de grote supers kun je via internet op ieder moment raadplegen. Denk bijvoorbeeld aan de Poiesz en Gruma. Door items als Campina Optimel drinkyoghurt banaan juist in de aanbieding te kopen, kun je veel geld besparen. Bij sommige families is dit wel 27 euro per week. Dit lijkt misschien een bescheiden geldbedrag, maar onder aan de streep kun je er leuk dingen mee doen zoals nieuwe spullen kopen.

Sinds de opkomst van de supermarkt in de jaren 70 kunnen we eigenlijk al niet meer zonder. Onderzoek toont aan dat een huishouden gemiddeld twee keer per week een supermarkt bezoekt. Als Nederlanders mogen we niet mopperen. Vaak vind je binnen 961 meter wel een supermarkt. Het assortiment werd steeds groter. We konden zo ook Campina Optimel drinkyoghurt banaan kopen in de supermarkt. Een nadeel aan het bezoeken van de supermarkt is dat het veel tijd kost. Over het algemeen duurt het bezoeken van een supermarkt al snel 60 minuten. Maar ga maar na. De winkel doorlopen en betalen bij de kassa. Vergeet ook niet het reizen met bijvoorbeeld de brommer.

Boodschappen via internet is populair. Het is makkelijk om online Campina Optimel drinkyoghurt banaan aanbiedingen te scoren. Kies de categorie Verse drinkzuivel en klikt daar op de artikelen wie jij wilt bestellen. Ook aanbiedingen vind je hier razendsnel terug. De schap voorraad van Campina Optimel drinkyoghurt banaan is online erg groot. Bang dat het uitverkocht is hoef je niet te zijn. Campina Optimel drinkyoghurt banaan kortingen zijn online vrijwel altijd verkrijgbaar. Er is geen verschil of je in Friesland of in Noord-Brabant boodschappen bestelt. Wat is de oppervlakte van een gemiddelde super? Dit varieert: De lokale super bij jou in de buurt heeft vaak een oppervlak van zo’n 378 tot en met 867 M². Ga jij liever naar een wat grotere super? Vanwege het grote assortiment? Grotere supermarkten hebben vaak een oppervlakte van wel 2240 tot ongeveer 4144M².Campina Optimel drinkyoghurt banaan aanbiedingen zijn logischerwijs meer te vinden in grote supermarkten.

Boodschappen laten bezorgen aan huis of op jouw werkadres. Het is bij steeds meer supermarkten de normaalste zaak van de wereld. Het komt meer en meer in opkomst. Supermarken bezorgen de Campina Optimel drinkyoghurt banaan aanbiedingen, en natuurlijk de gehele inhoud van jouw winkelmand, aan huis. Super innoverend want terwijl jij de kranten opruimt worden je gekochte boodschappen ingepakt en thuisbezorgd.

Aangezien er wel kosten zijn verbonden aan thuisbezorging, kun je de boodschappen vaak ook afhalen in de winkel of bij een Pick-up-point. Dit is al mogelijk in supermarkten in Broekhuizen, Nieuwe Pekela plus Velddriel. Pak het gemak! Bestel jouw Campina Optimel drinkyoghurt banaan nu direct via de computer. Het lukt vaak om deze boodschappen te doen in 4,5 minuut. Het assortiment van online supers is mega. Bestel dus ook Kipnugget en/of Plastic bekertjes bij de online supermarkt. Daar heb je altijd keuze uit alle A-merken zoals Milner, Sun of Zuiver Zuivel. Dit product is mateloos populair in November tot September. Wacht niet langer en bestel direct.

Meld een aanbieding!

Heb jij dit product of een ander artikel in de aanbiedingen gespot? Laat het ons dan weten. We zullen proberen om de prijzen bij te werken. Actuele aanbiedingen staan soms namelijk niet allemaal op internet en/of in de folders. Met jouw hulp kunnen we boodschappen doen voor heel Nederland goedkoper maken!

Wij delen deze informatie niet met andere partijen.