logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Zakelijke boodschappen

Boodschappen doen kan soms een tijdrovende klus zijn. Helemaal als je dat voor en bedrijf doet. Je hebt grote lijsten vol met bestellingen die wil aan het eind van de dag of week nodig hebt. Ga je dit zelf doen? Neem je hiervoor een duur logistiek bedrijf in handen? Of kies je voor de zakelijke supermarkt? Het is namelijk mogelijk om tegenwoordig online je zakelijke boodschappen te bestellen bij dezelfde supermarkt waar je ook je consumentenproducten besteld. Het enige verschil is dat je een zakelijk account moet aanmaken. De voordelen hiervan leggen we op deze pagina uit. Mocht je direct je bedrijfsboodschappen willen bestellen dan kun je hieronder klikken op “zakelijk boodschappen doen”.

Zakelijk boodschappen doen

Bestel direct de boodschappen voor je bedrijf, kantoor of vereniging.


Of je nu een bedrijfskantine, lunchplek, kantoor, (sport)vereniging, of vergadering moet voorzien van boodschappen, je kunt dit doen bij de Zakelijke supermarkt. Alle boodschappen zijn online te vinden en je legt ze eenvoudig in je bedrijfswinkelmandje. Vervolgens profiteer je van een groot aantal voordelen die je als zakelijke klant automatisch tot je beschikking hebt. Geen gedoe meer met bonnetjes en betalingen maar een heldere afwerking zodat de boodschappenadministratie weinig tijd van je zal vragen. Bestel jij je zakelijk boodschappen al online maar wil je de opties nog even helder onder elkaar zien? Of wil je meer weten van de voordelen van zakelijk boodschappen doen? Lees hieronder dan verder.

Bestellen op factuur
1. Ten eerste heb je geen bonnentjes meer die overal rondslingeren. Bestel je zakelijk voor je bedrijf dan ontvang je altijd een heldere overzichtelijke factuur inclusief btw. Alles uitgesplitst zodat je een goed overzicht hebt wat iets heeft gekost. Bestellen op factuur is een mogelijkheid die soms niet standaard aanstaat. Bijvoorbeeld bij een eerste bestelling of betalingsachterstand.

Boodschappen achteraf betalen
2. Ten tweede wil je als zakelijke klant je boodschappen niet direct hoeven af te rekenen. Je wilt de vrijheid om de boodschappen achteraf te betalen. Zo kun je zelf bepalen wanneer een transactie plaatsvind op een moment dat het jou uitkomt. Je kunt soms ook pinnen na het bezorgen van de boodschappen, of achteraf een overboeking doen via de bank.

Boodschappen automatische incasso
3. Sommige supermarkten bieden de mogelijkheid om automatische betalingen te activeren. Je betaald je boodschappen dan via een automatische incasso. Het voordeel hiervan is dat je nooit een betaling vergeet, dus altijd zeker weet dat je geen betaling hebt gemist. Voor een zakelijke supermarkt werkt deze constructie zeer prettig. Misschien wil je dit in het begin niet omdat je kwaliteit van de leveringen, producten en de service wilt testen voordat je een automatische boodschappen machtiging afgeeft.

Boodschappen op rekening
4. Bestel je erg veel bedrijfsboodschappen? Dan kun je beter kiezen voor een boodschappen op rekening constructie. Stel dat je 10 keer in de maand boodschappen voor kantoor besteld. Je wilt dan niet 10 keer een betaling doen, maar een maandelijks overzicht ontvangen met alle bestellingen verzameld. De supermarktrekening kun je vervolgens maandelijks voldoen. Hiermee kun je veel tijd besparen.

Bedrijfsboodschappen voor kantoor

Zoals je kunt lezen zijn er vele voordelen voor zakelijke supermarkt klanten. Ook kun je als B2B klant gebruik maken van zakelijke boodschappen aanbiedingen. Dit zijn dezelfde kortingen die ook gelden voor gewone consumenten. Je besteld deze artikelen op dezelfde manier, gewoon in de reguliere B2B webshop. Als Businessklant wil je natuurlijk nooit te veel betalen. Wil je naast financiële voordelen nog extra argumenten lezen om je te helpen overtuigen van het succes van online boodschappen doen voor kantoor? Lees hieronder dan verder.


zakelijke kantoor boodschappen
Zakelijke boodschappen bezorgen
1. Naast de financiële voordelen heb je als business customer bij de supermarkt ook het voordeel van een goede bezorgdienst. Zakelijke klanten zijn waardevol voor de supermarkt en dat merk je. De service is erg goed, bezorgers leveren de producten tot in je kantoorkeuken of bedrijfsrestaurant. Zo hoef je zelf niet meer te slepen met grote dozen vol met producten.

Snelle levering voor zakelijke klanten
2. De (gekoelde) leveringen zijn altijd snel beschikbaar voor zakelijke klanten. Zo zijn er dagelijks veel tijdslots beschikbaar. Je kunt zelf een keuze maken uit een bezorgmoment waarop je de boodschappen op locatie wil hebben afgeleverd. Heb je een n of vergadering/meeting in de middag? Laat je boodschappen dan vers bezorgen in de ochtend. Zo heb je bijvoorbeeld hoge kwaliteit fruit waarmee je de bezoekers of medewerkers extra in de watten kunt leggen.